Povestea Lor...!

Povestea care urmeaza sa v-o spun, este o poveste trista, a unui foarte bun prieten care nu a reusit nici pana astazi sa nu-si mai aduca aminte de marea lui Dragoste! O poveste care m-a impresionat atat de mult incat din clipa in care am ascultat-o, nu mi-o mai pot scoate din minte.. Ma pun in locul lui si nu pot face o comparatie intre relatia mea si relatia lui, desi amandoi am iubit in aceeasi masura...! Am decis sa public aceasta poveste a lor ca pe o eterna amintire a unei iubiri ce nu-si va gasi sfarsitul niciodata! Nu-i va iesi din suflet si mie din minte!
A trecut mult timp de atunci.. Erau fericiti! Se citea in ochii si in zambetele lor ca radiau de fericire, amandoi asteptau cu sufletul la gura ziua in care se vor strange in brate si de fiecare data, traiau fiecare moment impreuna ca si cum acela ar fi fost... ultumul! Totul era perfect! Erau copii, dar au reusit sa se dedice unul altuia si au cunoscut Dragostea impreuna! Il cunosc doar pe el... Dar stiu ca erau simpli si modesti! Erau asa cum isi doreau! Partea frumoasa a povestii se termina din pacate aici...!
Cum am spus si mai sus, fiecare strangere in brate, fiecare sarut, fiecare atingere, fiecare privire... Toate acestea se intamplau ca si cum ar fi fost mereu ultima oara! Ea se simtea cel mai bine cand era aproape de el... Era cea mai fericita cand vedea in ochii lui fericire... Si nu exista cuvinte pentru tot ce... A fost!!! Si spun "A Fost" pentru ca a venit o zi in care ea.... A plecat! A plecat departe...! Stia ca se va intoarce candva... Se pare ca acesta a fost doar un mare vis al ei... Si cu siguranta inca mai spera sa i se indeplineasca intr-o zi... Ei vorbeau destul de rar.. Amandoi stiau si traiau cu speranta ca va veni inapoi ca de fiecare data si va pleca din nou... Dar ultimele cuvinte spuse de ea au fost: "Nu ma mai intorc!". Atunci iubirea lui s-a transformat in obsesie si o  Dragoste vesnica pentru ea! Si nici pana astazi, n-a reusit sa isi revina...! E slabit, din zambete izbucneste direct in lacrimi, privirile dulci se transforma in ura... Totul pare atat de ciudat..! El are o relatie... De ceva timp, dar nu este ceea ce cauta. Nu este ceea ce-si doreste.. Nu stiu daca este chiar o pierdere de timp, dar stiu ca nimeni, niciodata nu va putea ocupa locul pe care ea l-a lasat aici, gol...! Capu` sus! Ingerii nu mor niciodata! Iar tu esti un inger! :(       ----- "M-ai invatat sa iubesc, numai gandindu-ma la tine, m-ai invatat ca exista undeva cineva care stie sa-ti aline singuratatea si durerea ce le porti in suflet pentru mine....! Vreau sa stii ca esti singura persoana careia i-am putut spune Te Iubesc din suflet! Nu te voi uita niciodata!" (......)
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Furtuna dragostei!

Orizontul tau nu exista!

Ma urasc...!